ROT-avdraget

Du vet väl att du kan utnyttja ROT-avdraget för nästan alla snickeri- och repartionsarbeten? Du får 30 procents skattereduktion om arbetet utförs i din bostad eller fritidshus.

Passa till exempel på att bygga ett nytt badrum; det kostar ofta en ganska ansenlig summa, men med ROT-avdraget så reducerar du enkelt kostnaden till hälften. ROT-avdraget gäller för villor och bostadsrätter, men ej för hyresrätter. Avdrag gäller inte material och självfallet måste företaget som anlitas inneha F-skattesedel.

Så var noga med ert val av leverantör när ni ska anlita ett företag för snickeri – eller reparationsarbeten. Vi har självklart F-skattesedel och är momsregistrerade. Däremot kan du tyvärr inte få skatteavdrag för att ett helt nytt husbyggande och ej heller för om- och tillbyggnad för nybyggda hus.

Ett hus anses som nybyggt om det inte är äldre än 5 år. Kom även ihåg att ROT-avdrag är kopplat till den enskilda individen.

Är ni två delägare i huset/bostaden så kan ni få en skattereduktion på 2×50 000 kronor. Att få arbetskostnaderna reducerade med 30 procent är självfallet mycket betydelsefullt. Kontakta oss på idag och utnyttja din rätt till ROT-avdrag!

Offert

Privatperson / Företag?

Område:

Tjänst:

Offert